ноемврийски ъпдейт

Здравейте,

Оправен е бъг с етикетите и е приложен по-стриктен механизъм за филтриране на съдържанието на полетата. Има промени още в кода на страниците покзващи изображенията и в линковете, които се взимат от галериите. Вече препратките сочат към страницата за разглеждане на изображения, а не директно към самите изображения, защото смятам че е по-удобно да се пращат линкове и да се публикуват от там.

5 отговори на “ноемврийски ъпдейт”

 1. gerova_ написа:

  Привет на админа на сайта! Не знам какво е поправено,но аз имам проблем с качването на картинките–не се виждат…..имам пред вид Sibir.bg. Обяснете,моля, как да ги качвам и да се виждат….ако е по различен начин от досегашния!

 2. Choco написа:

  Здравейте,

  Начина за качване е непроменен. Моля пояснете с малко детайли, защото от обясненението Ви не става ясно дали:

  - Снимките се качват и виждат на нашия сайт и не се виждат в Sibir.bg
  - Или снимките изобщо не се качват при нас.

  Ако проблемът е вторият това може да се дължи на висока резолюция на снимката или прекалено голям файл.

  Моля пратете проблемната снимка на choco (at) gbg . bg

 3. gerova_ написа:

  Здравейте,

  Снимките са качени във вашия сайт ,но не се виждат в Sibir.bg–а преди два дена го нямаше този проблем.

  Освен това ДНЕС вече не мога да запиша моите снимки в компа си–като искам да ги копирам ми изписва,че изображението е заключено.
  По какъв начин мога да си изтегля снимките–някои ги нямам в компютъра си.

 4. Choco написа:

  Върнах стария начин на визуализиране на снимките, така че не би трябвало да имате проблеми. Явно така е по-удобно на потребителите.

  Идеята на този, който премахнах беше снимката да се визуализира през сайта и да имате възможност да ползвате готов код за форуми и сайтове, но явно малко хора знаят за опцията.

  Явно сте качвали изображеняита като заключени и за това не е могло да ги запишете обратно. Вече няма да имате този проблем.

 5. gerova_ написа:

  Благодаря,че отново е достъпен сайта ви-вече няма проблем. И според мен е по-добър стария начин за визуализиране на самите картинки.

Остави отговор