Код за изтриване на изображения

До сега потребителите без регистрация не можеха да трият качените от тях изображения. Поради многобройните запитвания реших да направя това възможно.

След като се качи снимката до адреса за показване на приятели има адрес ограден в червено, който препраща към страница за изтриване на изображението. Като отидете там то няма да бъде изтрито автоматично, а ще имате възможст да го прегледате и да потвърдите действието.

Изображенията качени без регистрация се сравняват дали се дублират с вече съществуващите и в такива случаи сайтът дава линк към първото качено изображение. Затова в случай, че качите изображение, което се дублира 1:1 с друго такова няма да получите линк за премахването му, защото това би премахнало и оригинала качен преди това. Обикновенно това не е проблем, защото дублираните изображения се качват многократно от същия потребител, който е загубил адреса от първото качване.

8 отговори на “Код за изтриване на изображения”

 1. Станислав написа:

  А аз имам въпрос точно във връзка с качване на изображение, което се дублира с вече съществуващо. Тогава действително не получавам код за изтриване. Въпросът ми е ако желая да изтрия изображението, а вече не знам кода за изтриване, как мога да го получа отново и да изтрия първоначалното изображение?

 2. Choco написа:

  В такива случаи най-лесно ще стане ако отидете на сраницата на изображението (http://prikachi.com/images.php?ПЪТ_КЪМ_ИЗОБРАЖЕНИЕТО) и там напишете като забележка с 2 думи защо искате изображението да бъде изтрито. След това като прегледам забележката ще го премахна.

 3. Донка написа:

  изтрих всички галерии но една снимка остава в сайта как да я изтрия
  file CIMG1240

 4. Младен Ангелов написа:

  hi

 5. Vanya Nedyalkova написа:

  Здравейте, интересувам се как мога да изтрия от сайта вече отдавна качени снимки, тъй като не желая да стават публично достояние.

 6. AZ написа:

  MOLQ SNIMKATA MI DA BADE IZTRITA

 7. vasilena написа:

  помогнете ми бе хора , моля ви
  Вчера качих едни снимки и сега се регистрирах за да ги изтрия и никъде
  където и да цъкам кьорава снимка не ми излиза , камо ли мойта .
  Къде бе да пиша като никъде не мога в това прикачи и нищо не мога да направя .Къде цъкъте да излязат снимките , аз нищо не намирам , а трябва да ги изтрия мамка му .Отчаяна съм -помогнете ми -плййййс

 8. vanesa написа:

  ne poluchih kod za iztrivane

Остави отговор