радина боршош

3203

радина боршош

Родената в София радина боршош е хубава като снимка. 23-годишният се превърна в популярно лице във филмите и на сцената. Тя е приветствана от България и винаги има кит от времето всеки 31 декември, рождения си ден. Тя е 5 фута 4 инча, прекрасно изглежда шик. Освен това тя е зает човек с петгодишен успех в актьорската кариера.

радина боршош био

радина боршош е в романтична връзка с мистериозен мъж. Тя обича да се държи ниско по отношение на личния си живот. Дори данните за семейството й остават неразкрити. Тя спомена само за щастливо детство. Ще сгрешите, ако мислите, че тя не е активна в социалните медийни платформи. Във Facebook и Instagram тя се свързва с всички свои фенове у нас и в чужбина.

Въпреки че актрисата участва в няколко семейни забавни драми, когато е била дете, тя започва актьорската си кариера на 16-годишна възраст. За първи път участва в късометражния филм на Яя Титова, озаглавен „SOLVEIG“. За щастие, филмът спечели наградата за най-добър филм същата година на фестивала „Бридж филм“, проведен в Косово. И това изведе талантливата актриса в свят на повече победи.

През 2017 г. радина боршош спечели първата си роля на професионалната сцена. Тя спечели и кастинг за международна телевизионна продукция. Сериалът на Нова телевизия “Ние, нашите и вашите”, където тя пое водещата роля, буквално ражда популярността ѝ.

Младата актриса е участвала и в други топ филми като „Осем дни, които направиха Рим“, „Привличане“, „Лисици“ и „Маймуна“. В свободното си време тя обича да изгаря дансинга. Какво още? радина боршош обича настолни игри, караоке и пътувания.

Шоколадови бонбони? Тя е влюбена в тях. Тя вярва в любовта, добрия сън и шоколадите са това, което я поддържа сладка и секси.